Afete Hazır mıyız?

JCI İstanbul şubesinin MAG-DER ve DOHAD ana paydaşlığı ile gerçekleştirdiği “Afete Dirençli Toplum” projesi devam ediyor.. Büyük Düzce Depreminin 22. yıldönümü ve Afete Hazırlık Günü’nde “Afete Hazır mıyız” programı ile değerli konuşmacılar canlı yayında önemli açıklamalar gerçekleştirecek.

Proje kapsamında 12 Kasım Cuma akşamı saat 21:00’de JCI İstanbul tarafından DOHAD, MAG-DER ana paydaşlığı, İBB işbirliği ile gerçekleşecek “Afete Hazır mıyız? ” başlıklı
hashtag#online program JCI İstanbul YouTube kanalından hashtag#canlı olarak izlenebilecek.

Aktif vatandaşlardan oluşan Sürdürülebilir Şehirler ve Ülke vizyonuna katkı sağlayarak zararları azaltmayı ve toplumda Afet okur yazarlığını arttırmayı hedefleyen proje kapsamında gerçekleşen etkinlikler ile 6000 üzerinde vatandaş pozitif farkındalık kazanırken, eğitim programlarını tamamlayan 256 vatandaş “Afet Kültürü” katılım sertifikası almaya hak kazandı.

İ

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü Jeofizik & Geoteknik Yüksek Müh. Kemal DURAN “Sürdürülebilir Deprem Dayanıklılığı için Yapılan Çalışmalar”, Deprem Uzmanı, Sismolog, Proje Danışmanı, MAG-DER Başkanı Doç. Dr. Oğuz GÜNDOĞDU “99 Düzce Depremi ve Marmara’daki Son Durum”, Afet Yönetim Uzmanı, Proje Danışmanı MAG-DER 2. Başkanı, DOHAD 2. Başkanı Özden IŞIK “Halkın Acil Eylem Planı ve Refleksleri” başlıklarını değerlendirecek. Panelin Moderatörlüğünü 2021 JCI İstanbul Genel Sekreteri ve Afete Dirençli Toplum Kurucu Direktörü İlknur DORUKER gerçekleştirecek. Tüm halkımız davetlidir.